Annonsere hos oss?
AKTUELT / Arkiv

Denne side publisert
10. mai 2000

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Arkiv
SØK



Vi skifter server:
Fra USA til NORGE

Teaternett har de siste dagene arbeidet med skifte av server. Det har ført til at tjenesten har vært litt ustabil, og folk som har prøvd å sende oss epostmeldinger har kanskje ikke nådd fram.

Dersom alt går etter planen skal skiftet av serverleverandør være gjennomført i løpet av denne uka.

Samme adresse
- Vi skifter fra amerikanske Simplenet til norske Euroweb, forklarer Teaternetts webmaster Jørn Kippersund. - Akkurat mens skiftet pågår vil det nok være noe ustabilitet både med selve nettstedet og med epostsystemet. Men når ting er på plass håper vi å levere våre annonsører og lesere både en hurtigere og ikke minst sikrere tjeneste enn tidligere. Nettstedets adresse, www.teaternett.no og epostadressene til redaksjonen vil være som før. De som har fått epostmeldinger i retur får bare smøre seg med litt tålmodighet og prøve igjen!

Når drøyt tusen filer er overført og alle tester er gjort håper vi å være på plass med et sikrere og bedre produkt som vi vil utvikle videre i samarbeid med våre brukere. Løsningen med Euroweb vil for oss bety en enklere, mer driftsikker og mer tilgjengelig forbindelse. Vi gleder oss til å flytte til Norge!


NYHETER  MELDINGER

 


Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no


Ansvarlig redaktør av Teaternett er Stein Kippersund, Torstadvegen 46, 2335 Stange
Teaternett har org.nr. 980 247 781. E-post-adresse er teaternett@teaternett.no