AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
21. februar 2002

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØK<">

Norgespremiére i Molde:
SALMAN RUSHDIE OM FANTASIENS KRAFT


Rasjid Kalifa er en navngjeten forteller som lever et lykkelig liv sammen med sønnen Harun og kona Soraya. Men så en dag går alt galt. Soraya drar sin vei med naboen, og Rasjid mister talegavene sine og kan ikke lengre fortelle historier!


En sprø buss-sjåfør, en genial vannånd, en skravlete prinsesse, den onde Khattam-Shud er blant de mange skikkelsene som opptrer i Harun og historienes hav.  Teatret Vårt i Molde har Norges-premiére på stykket lørdag 2. mars. Det omtales som en humoristisk fabel som handler om kjærligheten mellom far og sønn, om kampen mellom onde og gode makter - og ikke minst om fantasiens og fortellingens kraft.

Stykket er dramatisert av Tim Supple og David Tushingham, oversatt av Kari Risvik, og bearbeidet for Teatret Vårt av Randolf Walderhaug, som også har regien.  Scenografi/kostymer: Thomas Bjørnager.
Medvirkende: Pål Rønning, Samir Zedan, Sophia Kaushal, Gøril Haukebø, Jon Poindexter, Kari Reigstad og Toni Usman


NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no

-

Ansvarlig redaktør av Teaternett er Stein Kippersund, Myrvegen 14, 2312 Ottestad
Teaternett har org.nr. 980 247 781. E-post-adresse er teaternett@teaternett.no