AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
4. mars 2002

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØK<">

Hulemannen til Ørsta:
Teater som FAMILIEVERN

Sven Nordin har hatt stor suksess med sin Hulemannen. Når han besøker Ørsta kommune 29.april, er det kommunen sin helseavdeling som har bestilt forestillinga. - Dette er forebyggende familievern, sier en begeistret Eli Berit Strande til Teaternett. Hun er ledende helsesøster i Ørsta, og står bak det hele.

Strande var publikum under en forestilling i Trondheim, og lot seg begeistre hemningsløst av Nordin. - Nordin setter ord på de mange små konflikter og mistforståelser et ekteskap bærer i seg. Og dette gjør han på en slik måte at alle kan le av det! Jeg er overbevist om at de fleste ektepar vil lære mye om kommunikasjon ved å se den forestillingen.

På helsestasjonen i Ørsta mottar helsesøstrene daglig bekymringer og frustrasjoner fra småbarnsforeldre som sliter.
Strande vil nå å gå ut til foreldre i både skole og barnehager for å invitere disse spesielt til forestillingen. Og prisen blir lavere enn ved de ordinære Hulemann-forestilingene. Strande regner imidlertid med at det blir billetter til overs slik at også andre grupper kan få gleden av å oppleve suksessforestillingen. Og Nordin selv har ingenting imot at forestillingen brukes målrettet på denne måten.

Heller ikke kultursjefen i Ørsta, Jostein Moe, lot seg be to ganger da helseavdelinga ba om et samarbeid om dette. Ørsta er i ferd med å markere seg sterkt på kartet over teater spillesteder. Både Teatret Vårt og Riksteatret har Ørsta som fast stoppested. Flere av Riksteatrets forestillinger har hatt høyere publikumstall enn i Ålesund.


NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no

-  

Ansvarlig redaktør av Teaternett er Stein Kippersund, Myrvegen 14, 2312 Ottestad
Teaternett har org.nr. 980 247 781. E-post-adresse er teaternett@teaternett.no