AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
13. mai 2002

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKThere's no business like
SCENEKUNST-BUSINESS!

Arrangører kommer for å se, bestille og kjøpe. Teatergrupper kommer for å bli sett og selge. Kontakter inngås, kontrakter tegnes, turnéer planlegges. Hele 50 forestillinger for barn og unge legges ut for salg i Sandefjord.

Markedet for Scenekunst i Sandefjord har eksistert i sju år, og har befestet sin posisjon som en nasjonal enestående og uunnværlig arena for presentasjon,  kjøp og salg av profesjonell scenekunst for barn og unge. Både bredde og kvalitet vektlegges når de deltakende gruppene plukkes ut.

Det er Sandefjord kommune som er vertskap for markedet, men samarbeider tett med et faglig og kunstnerisk råd bestående av Danse- og Teatersentrum/ Norsk Scenekunstbruk, Vestfold danse- og teaterverksted og Foreningen for figurtater - Unima Norge.

Fem dager til ende vises de 50 forestillingene. Første del av uken er viet barneforestillingene, mens de ungdomsrettede forestillingene vises mot slutten. Det er barn og unge fra distriktet som er målgruppe og publikum.

Markedet for Scenekunst forteller på sin hjemmeside at det er unikt i sitt slag og er blitt et viktig arrangement for såvel arrangører av scenekunst for barn og unge, som for ulike scenekunstnere. "Vi ønsker å spre inspirasjon, innsikt og øke kompetansen hos både arrangører og utøvere gjennom seminar, debatter, scenekunstfaglig rådgivning og i de uformelle møter," heter det.

Relatert link: www.sandefjord.kommune.no/markedet/


NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no

-  

Ansvarlig redaktør av Teaternett er Stein Kippersund, Myrvegen 14, 2312 Ottestad
Teaternett har org.nr. 980 247 781. E-post-adresse er teaternett@teaternett.no