AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
21. desember 2002

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKOslo Nye:
FULLT HUS I HELE ÅR


Jubelmelding fra Oslo Nye Teater følger her i sin helhet:

"2002 er et jubelår for Oslo Nye målt i publikumsoppslutning. Ved årets slutt er det klart at teatret har trukket 237.000 mennesker til sine forestillinger, et tall man må tilbake til 1983 for å finne maken til i teatrets historie. Til sammenligning kan det nevnes at fjoråret, som var et meget godt år for Oslo Nye, trakk 172.000 tilskuere.

Uten å overdrive kan man si at så godt som alle forestillinger har trukket fulle hus. Suksessen Tatt av kvinnen på Centralteatret hadde premiere i 2001, men spilte også for fulle hus på Centralteatret i 2002, Chicago ble en stor hit på Hovedscenen, Karlsson på taket spilte for fulle hus på Centralteatret og høstens produksjoner Hvem er redd for Virginia Woolf, Den syngende Frøken Detektiv og Jul i Blåfjell har alle gjort det veldig bra. I tilegg var Albert Åberg på en suksessrik turne med Dukketeatret, og juleforestillingen Jul med Prøysen og Snekker Andersen er tradisjonen tro utsolgt også i år.

Det er med andre ord grunn for en ekstra festlig julefeiring for alle som har vært involvert i Oslo Nyes produksjoner dette året, ikke minst er gleden stor over at teatret til de grader oppnår sin målsetning om å være ”byens eget teater!”"


NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no