Om Teaternett

Denne side endret
25. desember 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Arkiv
SØKOm TEATER på NETT for TEATERFOLK

Internett har åpnet enorme muligheter for kommunikasjon og informasjonsutveksling mellom mennesker. Teater er direkte kommunikasjon og fellesskap som aldri kan erstattes av et massemedium. Men med Teaternett vil vi bruke de nye teknologiske mulighetene til å skape et informasjons- og servicemedium for et bredt teaterpublikum med nyheter og aktualitetsstoff som vi tror vil bringe folk nærmere teatret. Vi vil skape en møteplass og et marked på nettet for de som arbeider med teater over hele Norge.

Teaterlinker
Både teatre og publikum vil ha glede av linker til ulike teatres hjemmesider. Gjennom linkeapparatet vårt får publikum direkte adgang til informasjon om spilleplaner og teatrenes aktivitet.

Skuespillere
Teaternett er først ute i Norge med en skuespillerkatalog på nett. Ønsker du å presentere deg som skuespiller, kan du kjøpe plass i denne katalogen. Har du egen hjemmeside kan du plassere link til denne hos oss. Etterhvert vil Teaternett bygge opp kataloger også over andre bransjefolk. Da vil det bli mulig å søke etter scenografer, koreografer, lysdesignere, kostymemakere, instruktører, produsenter og andre teaterfagfolk. Er du interessert i å stå i denne katalogen, så send oss en mail.

Annonsemarked

Teaternett åpner et annonsemarked for teatre, firmaer og andre som ønsker å markedsføre seg og sine produkter overfor våre nettgjester. Er dette interessant for deg, ta kontakt!

Utdanning og debatt
Vi utvikler fortløpende sider med linker  til skoler og utdanningsinstitusjoner, både på lavere (folkehøyskoler, videregående skoler) og på høyere nivå (høgskoler, universiteter), både innenlands og utenlands. Målet er også skaffe fram fagstoff og linker til faglitteratur. Et debattforum der du er velkommen med din mening om teater er også på gang.

Oppdatert
Vi arbeider for å holde nettstedet så oppdatert som mulig. Hjertelig velkommen som vår gjest - og kom gjerne tilbake!  Tips andre om oss, og tips oss når det skjer noe i teatret der du er!

Hilsen oss i Teaternett


 

 

 

Stein Kippersund
Ansvarlig redaktør


Teaternett ble første gang publisert 1. september 1999 og har som målsetting å publisere stoff om norsk og internasjonalt teater for et bredt publikum. Ansvarlig redaktør er Stein Kippersund. Opphavsrettene til materialet publisert på dette nettstedet tilhører Teaternett, med mindre noe annet er uttrykkelig presisert. Har vi selv kommet i skade for å publisere beskyttet materiale tilhørende andre rettighetshavere ber vi om å bli kontaktet umiddelbart, slik at materialet kan slettes.  Teaternett har org. nr: 992 276 827.
Copyright Teaternett © 1999-2006


Teaternett formidler nyheter, linker og aktualitetsstoff fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no


Ansvarlig redaktør av Teaternett er Stein Kippersund, Emil Nordbysveg 43, 2312 Stange
Teaternett har org.nr.
992 276 827. E-post-adresse er teaternett@teaternett.no