Annonsere hos oss?
AKTUELT / Arkiv

Denne side endret
24. november 1999

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
Arkiv
SØK



Først i Norge:
TEATER PÅ INTERNETT

15. januar 2000 går Teater Ibsen i Skien direkte ut på internett med en teaterforestilling. Det er første gang i Norge at en forestilling vises for publikum på denne måten.

Ray-Ban
Forestillingen det dreier seg om er Det finnes ikke Ray-Ban briller i   himmelen av Rasmus Rohde. Forestillingen er en monolog med skuespilleren Hanne Lindbæk som blant annet er kjent fra fjernsynsserien Offshore. Forestillingen har gått for fulle hus for ungdomsskoleelever i Skien og omegn.

Ungdomsprosjekt
Teater Ibsen har inngått samarbeid med ungdomsstedet Puls i Skien og datagruppen der vil bistå i utformingen av det datatekniske vedrørende prosjektet. Teatret får også teknisk bistand fra firmaet Streamline i Oslo. Ifølge teatret er Streamline det eneste firmaet med kompetanse på dette området.

Lave kostnader
Kostnadene knyttet til prosjektet er ifølge teater Ibsen svært lave. Forestillingen skal i utgangspunktet sendes uten reklameinntekter eller støtte fra sponsorer. For å kunne se forestillingen er det nødvendig å ha ISDN og programmet "Realplayer" som kan lastes ned fra www.real.com , ifølge teatret. Mer info vil bli å finne under en link på Teater Ibsens hjemmeside www.teateribsen.no fra 1. desember.


NYHETER  MELDINGER

 


Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no


Ansvarlig redaktør av Teaternett er Stein Kippersund, Torstadvegen 46, 2335 Stange
Teaternett har org.nr. 980 247 781. E-post-adresse er teaternett@teaternett.no