FORLAG
(annonse)

Denne side publisert
7. oktober 2015

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKKrig og MEDITASJON

NYHET! Utkommet 3. OKTOBER, Notabene bokhandel i Volda: "Mi militærteneste og FN-tid har vore viktig for meg, både positivt og ikkje så positivt. Den norske førstegangstenesta treffer unge menn i ei formbar og sårbar fase."
 "FN-oppholdet ditt var jo ikke så dramatisk. Selv om det kunne det godt ha blitt. Men hvordan kom du an i det? Hva skjedde egentlig?"

Omslag09-KrigOgMedCrp.jpg (63343 bytes)

Pensjonert lærar Enok Kippersund (fødd 1936) er busett på Bjørke i Hjørundfjord, Ørsta kommune. I denne boka brevvekslar han med sonen Stein Kippersund (fødd 1961), lektor og skribent busett i Stange ved Hamar.

Stein freistar å få faren til å fortelje om tida som soldat i den første norske FN-styrken i Egypt/Gaza frå 1956 til 1957. Gjennom dialogen i boka kjem dei inn på utfordrande tema og eksistensielle spørsmål knytt til historie og samtid.


KJEM UT LAURDAG 3. OKTOBER 2015 kl. 12-14. LANSERING OG SIGNERING I NOTABENE VOLDA.

Boken kan bestilles hos teaternett@teaternett.no og er også å få kjøpt i Bislet Bok  i Oslo og i Notabene, Volda.


Bok:
Enok og Stein Kippersund: Krig og meditasjon. - Brev mellom far og son. teaternett.no 2015.

178 sider (heftet)
ISBN 978-82-90585-08-7.

Pris: Kr 200,-  pluss kr 60 i porto/ekspedisjon ved bestilling mot faktura. Bestilles på epost (teaternett@teaternett.no). Kan også sendes mot oppkrav, gebyr/ekspedisjon kr 75 kommer da i tillegg.

ooo


BitcoinAcceptedHere.jpg (8503 bytes)

TEATERNETT godtar Bitcoin (BTC) ved bokkjøp.


FORLAG

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no