AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
11. oktober 2001

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØK



Torshovteatret
MOT NYE HØYDER

Torshovteatret opplever i høst en publikumstilstrømning man må tilbake til glansdagene på midten av 1990-tallet for å se maken til.


Ungt publikum
I Hired a Contract Killer er nå nærmest utsolgt, og forhåndssalget til Stones in his Pockets ligger meget godt an. Gledelig er det også det yngre publikummet vender tilbake til Torshov, heter det i en pressemelding fra teatret.

"Det viser seg at I Hired a Contract Killer treffer unge mennesker hjemme. Forestillingen går for fulle hus. Ikke alle forestillingene er utsolgt på forhånd, men vårt unge publikum ser ut til å trives med å komme på døra å kjøpe billetter", sier daglig leder Margrethe Aaby.

Stones in his pockets
Torshovteatret har det siste året slitt med varierende publikumsoppslutning. Aaby mener at trenden nå har snudd: "Også vår neste forestilling ser ut til å ha apell. Den irske komediesuksessen Stones in his Pockets har en måned før premieren solgt 20 % av billettene. Dette er faktisk bedre enn hva som var tilfellet for I Hired a Contract Killer på samme tid," sier Aaby.


NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no

-

Ansvarlig redaktør av Teaternett er Stein Kippersund, Torstadvegen 46, 2335 Stange
Teaternett har org.nr. 980 247 781. E-post-adresse er teaternett@teaternett.no