AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
26. januar 2004

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKDRAMATIKERSTAFETT
for ungdom


Teaternett inviterer med dette ungdom over hele landet til en dramatikerstafett på internett. Ungdom mellom 13 og 20 som vil skrive for teater kan sende inn forslag til åpningssekvens til et teaterstykke for ungdom.

Sekvensen må være på maksimum 10000 tegn, og sendes i e-post til teaternett@teaternett.no innen 1. mai 2004. Forfatteren må oppgi fullt navn og fødselsdato. Bidraget må merkes «Dramatikerstafett» i emne-feltet. Teaternetts redaksjon velger ut tre forslag som legges ut på våre nettsider 25. juni.

Deretter blir det mulig for alle våre lesere å avgi stemme på det forslaget som de synes er best. Nynorsk og bokmål går om hverandre. Stillingen oppdateres fortløpende inntil siste avstemningsdag. Vinneren blir kåret i midten av juli og får 1000,- i honorar, den som kommer på andre plass får 500,- og den som kommer på tredje plass får 200,-.

Deretter fortsetter stafetten, med at nye bidragsytere sender inn fortsettelsen på vinnerens sekvens. Redaksjonen velger tre nye forslag som legges ut på våre sider, og leserne får stemme på forslaget de synes er best. Vinneren får et honorar på 300,- den som kommer som nummer to får 200,- og tredjeplass får 100,- som honorar. Slik fortsetter stafetten. Det skal bli ca en sekvens i måneden, i alt 12 sekvenser og stafetten avsluttes sommeren 2005, med det ferdige stykket.

Slutten blir en liten tilspissing, der premien blir 1000,- for vinnerbidraget, 500 for nummer to og 300 for nummer tre. En og samme person kan delta gjennom hele stafetten og det er lov å vinne flere ganger om leserne vil! Så oppfordringen er klar - Sett i gang og skriv for teater!

NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no