AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
11. mars 2004

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger
Artikler

Arkiv
SØKCarl-Morten Amundsen ny leder for Teaterlederforum

Teatret Vårts sjef Carl Morten Amundsen er valgt til ny leder i  Norsk Teaterleder-Forum. Amundsen erstatter Ingjerd Egeberg, som slutter som teatersjef ved årsskiftet. Ellers er kontinuiteten stor i styret: Nils Heyerdahl, Radioteatret, Nina Lorentzen, Det Norske Teatret, og Arne Thomassen, Hordaland Teater, fortsetter alle sammen.

Varamedlemmer til styret er Astrid Rødsand fra Carte Blanche (ny) og Nils Johnson. Norsk Teaterleder-Forum organiserer teatersjefer og administrasjonssjefer fra hele landet.

Nyvalgt leder Carl Morten Amundsen framhever verdien av å ha et velfungerende nettverk av teaterledere. - De andre nordiske landene misunner oss dette. Vi makter å være kolleger og ikke bare konkurrenter, og det vet jeg de sliter med andre steder, uttaler han på nettsidene til Teatret Vårt. Amundsen ønsker seg et mer synlig norsk teater. - Ofte ser vi at man beklager seg over den manglende debatten i norsk teater. I NTLF er vi opptatt av å ta initiativ i den offentlige debatten, men også å føre viktige diskusjoner i organisasjonen og innad i egne institusjoner.

Remlov i Heddajuryen
Årsmøtet i Norsk Teaterleder-Forum har også ansvar for å velge medlemmer i Heddajuryen. Også her er kontinuiteten stor. Ny er Tom Remlov. Ellers fortsetter Kristian Seltun (Black Box Teater), IdaLou Larsen (scenekunst.no), Anne Cath Sommerfeldt (NRK Drama) og Kristin Bredal (lysdesigner).NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no