AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
22. april 2007

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKSirkuseksperter til Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival

Artister utdannet ved den nasjonale sirkusskolen i Canada holder workshop i sirkusferdigheter under Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival (PIT) i juni. Lærerne har erfaring fra komaniner som Les 7 Doigt de la Main og Sirque du Soleil.

Med dette tilbudet møter PIT den stadig økende interessen for sirkusferdigheter i teatersammenheng.  Det vil bli undervist i følgende disipliner:
- Akrobatikk: kinesisk påle, slakk og stram line, sjonglering, håndstående - Luftakrobatikk/aerial: Silke, tau og straps, hoop.

Det blir undervisning i grunnleggende og avansert teknikk i alle disipliner, og hver deltager får mulighet til å fouksere på en spesiell ferdighet.

Kursholdere er Anahareo White-Malone, Cory Tabinio, Louis Laprinzi Kammerer, Josh Oliver og David Bernbaum. 

Workshop med Stuart Lunch
Et annet workshop-tilbud under PIT er 6 dagers koreografisk utviklingsprosjekt med Stuart Lynch og hans assistent Nils Jakob Johannesen.  De vil undervise i teknikker i arbeidet med å skape solo-, duo- eller gruppe performance. Den seks dager lange workshopen ermest relevant for utøvende performance-kunstnere, dansere og skuespillere som ønsker å utvide sine erfaringer.

Antall plasser er begrenset, og deltakere blir valgt ut fra en søknad på eget søknadsskjema.

Relatert link: Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival

 

NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no