AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
14. desember 2007

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKSær Reppen blir SJEF

Skodespelaren Iren Reppen fekk jobben som ny sjef for Hålogaland Teater etter Nils Johnson. 5 dagar før sin 42. fødselsdag førebur ho seg no til å ta roret i den ærverdige institusjonen med nytt teaterbygg, når Johnson går av i desember neste år.

- Eg har site seks år i styret på Det Norske Teatret. Her har eg funne ut at det er artig med drift. Det har nok gått rykte i skodespelarmiljøa om at eg har denne litt sære interessa. Derfor kom dei vel til meg, seier Reppen til NTB ifylgje Dagsavisen.

Nostalgi
Eit firma var sett på jobben og jakta fram "hovudet" til Reppen, saman med fem andre til stillingen. Ifylgje Dagsavisen er det også nostalgiske grunnar til at Reppen vil nordover som sjef.

- Her er jo skodespelarane folkeheltar, seier Reppen til Dagsavisen, og kallar det ei gåvepakke å overta eit velfungerande regionteater i splitter nytt hus.

Relaterte linker:
Vil få Hålogaland Teater til å svinge
Av Jan-Morten Bjørnbakk. Dagavisen 14. desember 2007

NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no