AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
22. januar 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKTidleg vår med SKULEREVY

Vinteren er på det nærmaste avlyst, og skulerevyane er i full gang. Aftenposten har sin årvisse revyservice, og unge håpefulle skodespelarar og regissørar får eit løft - eller så hatten passar.

Og då er det vel som det skal vere, at dei nakne gutane frå Ski-revyen er avbilda øverst på sida enn så lenge, med pryden lyrisk gøymt bak dei runde formene til gitaren. Dionysisk!

Valler-revyen, Ullernrevyen, Steinerskole-revyen, Stabekkrevyen, Berg-revyen, Steinerskolen, Nissenrevyen, Rudrevyen, Handelsgymrevyen og Nordstrandrevyen - i Oslo-puls er det Oslo som rår grunnen.

Det sydar
Det er berre å melde inn prosjekt, kampen står om 100 000 kr og det kostar å lage revy. Den som vinn får startkapital til neste år... Flott at det sydar i hovedstaden, som kortar inn vinteren med levande instant teater.

LOL - laughing out loudly, slik det heiter på sms-språk i dag er Oslopulsanmeldaren sin karakteristikk av Bergrevyen, som til no får beste skussmål. Og dermed skulle det vere prova at det er lenge før TV og data har passivisert oss totalt. Skulerevy er LIVE!

Relatert link:
Alt om skolerevyene 2008
Aftenposten

NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no