AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
16. mai 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKINSPIRERT av skuespillerne

Anne B. Ragde fulgte med fra sidelinja da Trøndelag Teater nylig startet prøvene på teaterversjonen av Ligge i grønne enger. Og ifølge Adresseavisen spøkes det med at bok 4 av Berlinerpoplene er på vei.
 

Forrige gang Ragde fulgte prøvene på sitt eget stykke ble hun nemlig så inspirert at hun gikk hjem med bok tre i hodet.

Det er Otto Homlong som instruerer Ligge i grønne enger, og ifølge Adresseavisen er han ikke plaget av forventningspress for oppfølgeren, selv om Berlinerpoplene ble vist for over 40 000 publikumere. Ragde er derimot sikker på at prosjektet blir en suksess:

De er knallflinke
- Jeg tipper nok at det blir bra oppslutning igjen, og at alle de som så Berlinerpoplene, har lyst til å se denne også. Teatret fikk jo stående applaus hver kveld sist gang. De er knallflinke, sier Ragde til Adresseavisen.

Til høsten er det premiere: Og kanskje teaterprøvebesøk er et skrivekurskonsept for andre romanforfattere som vil utvikle seg til dramatikere?


Relatert link:
Ragde takker teatret for treer Av Kjersti Nipen. Adresseavisen 6. mai 2008
Ett fjes - to roller Av Kjersti Nipen. Adresseavisen 5. mai 2008

NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no