AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
16. januar 2009

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKRONJA til Hamar

12. august blir det Lindgren-premiere i Hamar-området. Asle Berteig setter opp utendørsversjon av Ronja Røverdatter forteller Hamar Dagblad.

Budsjettet til produksjonen er på 1,5 millioner kroner.
- Vi skal rekruttere skuespillere, dansere, sangere, klatrere, musikere, syere, scenearbeidere og kaffekokere fra hele området til denne store produksjonen, sier Berteig til Hamar Dagblad, som har dannet den frivillige medlemsorganisasjonen InnlandsSpillene. - De som går inn i InnlandsSpillene er tenkt å kunne brukes på andre framtidige storproduksjoner.

Audition på gang
Det vil bli holdt audition til stykket om ikke lenge. Det er ennå ikke avklart for spillestedet blir, men Berteig drømmer om et skogsområde i Moelv, skal vi tro HD..

- Dette har vært Asles drøm lenge, og et stykke som vi bare måtte sette opp før eller senere, sier skuespiller og samarbeidspartner Anders Kippersund fra Turnekompaniet til Hamar Dagblad.

Kilde:

Setter opp Ronja Røverdatter. Av Jo Espen Brenden. Hamar Dagblad 15. januar 2009.

NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no