AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
8. juli 2010

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKEngasjert i TØNSBERG

Været har vært på godsida for Shakespeare-satsingen i Tønsberg i sommer. Ifølge Tønsberg Blad ligger samarbeidsprosjektet mellom Thesbiteatret og Teater Ibsen an til å bli en suksess. Romeo og Julie i samtidsdrakt har fenget.

Søndag 11. juli blir det ekstraforestilling av stykket, som spilles i Thaulowhullet i Tønsberg.

Ungdommelig publikum
- Det er første året vi ikke har måttet avlyse på grunn av været, sier produsent Steinar Thorsen til TB. - Det tradisjonelle kjøpesterke, voksne publikummet ser vi som vanlig. Men vi har aldri hatt så mange unge på besøk som i år, og det er veldig positivt.

Hustyrannen
Regi, bearbeidelse og scenografi er ved Teater Ibsens sjef Anders T. Andersen, kjent blant annet for Hustyrannen på Nationaltheatret. Julia Bache-Wiig tolker rollen som Julie, og den lidenskapelige Romeo spilles av Kim S. Falch Jørgensen.

Forøvrig medvirker Håkon M.Smestad, Jan Ø. Wiig, Sylvia Salvesen, Frank Lie, Ole Christoffer Ertvaag, Andreas Aas Engstrøm, Anderz Eide, Steinar Thorsen og Mads Jørgensen. Musikken er ved Terje Johannessen og Reni Engdahl er ansvarlig for kostymene.

 

NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no