AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
26. august 2010

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKUllmann GLEDER SEG

Veteranskuespilleren har allerede begynt å glede seg til "NorgeRundt-turneen" med Lang dags ferd mot natt. Dette blir avslutningen av Liv Ullmanns scene-karriere, men skal vi tro medskuespillerne har hun fortsatt mye å gi.

- Hun har jo et indre apparat, hun går helt inn i ting, sier Bjørn Sundquist til Aftenposten Nett-TV i et intervju under prøvene. - Plutselig tar hun av 40 år i ansiktet sitt, hun blir ung, det er helt rart å se på!

Krevende rolle
Selv opplever Ullmann at nervene virkelig er tilstede i denne produksjonen.
- Før så gledet jeg meg bare, men dette er den vanskeligste rollen jeg har hatt noensinne i mitt liv, forteller hun til Aftenposten. Ullmann skal spille den aldrende pillemisbrukende moren i et langt skjebnesvangert døgn i oppgjør med mann og to sønner.

Uten svake ledd
Anders Baasmo Christiansen spiller en av sønnene, og sier til Aftenposten at han opplever for første gang i sitt liv å være med i en forestilling helt uten svake ledd.
- I tillegg så er dette mitt favorittstykke, sier skuespilleren.

Stein Winge er regissør for forestillingen som skal ha premiere i Nydalen 1. september. 6. september er det turne-premiere i Røros for forestillingen, som i alt skal besøke 50 forskjellige steder i Norge.

Relatert link:
- Det er jo dette som er mitt liv! Av Tone B. Værvågen. Aftenposten.no 26. august 2010

 

NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no