AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
28. februar 2011

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKOLAUG Nilssen på igjen

Vi har så korte armar er tittelen når Det Norske Teatret for andre gang inviterer til teater med forfatteren Olaug Nilssen. Underfundig og hardtslående humor i en surrealistisk ramme var noen av kjennetegnene på suksessprosjektet Få meg på, for faen fra 2008, og nå kaster Det Norske seg utpå igjen.


I skjønnlitteraturen snakkes det om "den vanskelige andreboka", og i teatret er det heller ingen selvfølge at nummer to-prosjektet med samme dramatiker blir vellykket. Men Marit Moum Aune er regissør, nå som i 2008, og lar seg neppe skremme av forrige suksess, som kunne oppsummere med fulle hus og ekstraforestillinger.

KorteArmar.jpg (240054 bytes)

Det Norske Teatret ©   

Det Norske Teatret hadde suksess i 2008 med Olaug Nilssens Få meg på, for faen, og er klar for premiere på prosjekt nummer to 4.mars.

Tørner sammen
Olaug Nilssens roman er fra 2002 og vi følger Ølgjer og Liv fra Skoddeheimen til byen for å nyte frihet og studentlivet. Teatret lover originale fortellergrep og et direkte språk, der by og land, mann og kvinne, barndom og voksenliv tørner sammen.

På scenen finner vi Audun Sandem, Marianne Krogh, Silje Storstein, Niklas Gundersen og Kristin Grue.Regiassistent er Mari Storstein,
Ola E. Bø står for dramaturgi, scenografi/kostyme er ved Milja Salovaara
Per Willy Liholm er ansvarlig for lysdesign.


Relaterte linker:
Vi har så korte armar. Det Norske Teatret
Treffsikkert og frigjørende Av Stein W. Kippersund. Teaternett 15.juni 2008.
Olaug Nilssen. Wikipedia

NYHETER  MELDINGER


Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no