AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
3. mars 2011

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKMads "Northug" tok GULL

I flere uker har skuespiller Mads Ousdal levd og trent som det norske skiesset Petter Northug. Og idag møtte han sitt svenske motstykke, i selve VM-løypa. Svenske Erik Segerstedt har nemlig fulgt et liknende opplegg med Northugs arge konkurrent og sprintvinner i Oslo-VM, Marcus Hellner.


Og ifølge NRK slet Ousdal med nattesøvnen før den store dagen, og var kjempenervøs foran tusenvis av tilskuere i Holmenkollen. Ousdal rykket fra i starten, men gikk ifølge ham selv på en gedigen smell og ble innhentet av svensken. Men da Segerstedt falt i en bakke fikk Ousdal tilbake kontrollen og ga full guffe i spurten.

Pia-oppmuntring over mål
En lettet og glad "Northug"-wannabe kunne ta imot oppmuntrende vink og heiarop fra sin samboer Pia Tjelta i målområdet. Endelig kunne skuespilleren gå over den magiske streken som seierherre i et Oslo-VM det nok blir lenge før vi får maken til. Det blir nok en stund før andre skuespillere gjør ham dette etter. Og til kvelden ventet den vanlige jobben på scenen.

Det har vært et slitsomt prosjekt for Ousdal som likevel vil beholde gode minner. Ellers er det ikke slutt med skitur for i år ennå, Skibirken venter for den profilerte skuespilleren.

Et mentometer er igang og viser foreløpig at mange nordmenn godt kunne tenke seg å prøve å leve som profesjonell idrettsutøver for en stund. Men som det står i Peer Gynt: "Ønske det, tenke det, ville det med, men gjøre det...?"


Relaterte linker:
Mitt liv som Northug. nrk.no

NYHETER  MELDINGER


Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no