AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
22. mars 2012

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKFotball-NOSTALGI
Hvor var du da Norge slo Brasil? 23. juni 1998 gikk nordmenn bananas etter at det norske fotball-landslaget slo fotballaristokratene i VM-kamp. Og i morgen er klart for fotball-opera og humoristisk mimrekveld i Det Norske Teatret.


Klisjeer fra fotball og opera
Ifølge Det Norske Teatrets nettsider tøyser denne fotball-operaen både med fotball-klisjeer og operaklisjeer. Vi blir lovet sugende taklinger, arier, overdrevne følelser, jubel, scoringer og straffespark. Og kjente fotballhelter som Kjetil Rekdal og Tore Andre Flo synger ut om hvordan de har det midt oppi det hele.

Møte blir det også med Myggen og Drillo (spilles av Per Schaaning). Skal vi tro teatret er dette en opera som fotballfans kan like - eller en fotballkamp som operafans også kan like. Og de som hverken liker fotball eller opera vil kunne nyte en morsom komedie.

Regi ved Erik Ulfsby
På scenen møter vi Charlotte Frogner, Ida Holten Worsøe,
Pål Christian Eggen, Jon Bleiklie Devik, Niklas Gundersen, Paul-Ottar Haga, Gard Skagestad, Trond Teigen, Sigve Bøe, Ellen Dorrit Petersen, Audun Sandem, Vidar Magnussen, Thomas Bye og Per Schaanning.

Teatersjef Erik Ulfsby er regissør og har med seg Mia Runningen som scenograf/kostymedesigner, Jonas Digerud er koreograf, Svenn Erik Kristoffersen er musikkansvarlig, Ola Bråten er lysdesigner, Nikolai Bergstrøm står for lyddesignet og dramaturgien er ved Carl Morten Amundsen.


Relatert link:

Norge-Brasil  Det Norske Teatret
fotball Teaterleksikon. teaternett.no.


NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no