AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
5. november 2012

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKMareritt om HEVN
Svein Sturla Hungnes har fått med seg Kåre Conradi, Birgitte Victoria Svendsen, Dennis Storhøi og Bartek Kaminski: På et prosjekt der Oslo Nye Teater lover ingenting mindre enn en psykologisk thriller av beste merke. Blind hevn heter forestillingen og 15. november er det premiere, i mørkeste høstkvelden.

Et nyskrevet engelsk kriminalstykke av god, gammel karakter skal det bli. Forfatteren er Eric Chappell og Svein Sturla Hungnes er både

1_blindhevn-oslonye-crp.jpg (30092 bytes)

Foto: Oslo Nye Teater ©


Røfft på Centralteatret, med blant andre Dennis Storhøi (til venstre) og Kåre Conradi i regi av Svein Sturla Hungnes

oversetter og regissør. Erfaringsmessig kan det lønne seg å få med seg prosjekter Hungnes har satt kloa i, og med skuespillerlaget hans ligger det til rette for både å ha forventninger og håp om få innfridd dem. Her har teaterrottene rotta seg sammen, rett og slett.

Ifølge Oslo Nye Teater er dette historien om den berømte kunstneren Tony Reed og kona Mary som en dag får besøk av den mystiske mannen Todd.  Todd konfronterer Reed med fortiden, som fortsatt forfølger ham. Han gis et rått og brutalt tilbud, hvor han får mulighet til å ta hevn over den som drepte hans første kone.

Uten utgang
Hvem er så egentlig Todd? Hvor langt er Tony Reed villig til å gå for å få hevn og kan han være sikker på at han hevner seg på riktig person?
Avgjørelsen Tony tar bringer han og Mary inn i et forferdelig mareritt uten synlig utgang.

Etter De dødes tjern, mer skumle saker på Oslo Nye, altså. Premiere på Centralteatret 15. november med mørke, grøss og stemning, og så håper i alle fall teaternett.no at denne forestillingen blir enda mer spennende enn budsjettbehandlingen i Oslo og framtida for Oslo Nye Teater. For dette teatret har ikke Oslo råd til å miste, uansett hva Carl Ivar og Fremskrittspartiet måtte mene. Så enkelt bør det være, OL-søknader eller ei.

Relatert link:

Blind hevn. Oslo Nye Teater.

NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no