AKTUELT / Nyheter
(annonse)

Denne side publisert
11. juli 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler

Arkiv
SØKKlart for REVYFEST
Idag går startskuddet for Revyfestivalen 2013 på Høylandet. Det er femtende gang at denne festivalen går av stabelen, med blant annet NM i revy som en hovedattraksjon. Festivalen arrangeres annethvert år og varer til 14. juli, og den åpnes denne gangen av Høyreleder Erna Solberg.


På hjemmesida til revyfestivalen kommer det fram at målet er å få til et møte mellom de morsomste av de morsomste til Norges morsomste festival på Høylandet. Her gjøres det en kraftinnsats for å få flest mulig til å flire mest mulig og lengst mulig. Den gjeve tittelen, Norgesmester i revy, henger høyt. Festivalen håper å kunne motta tusenvis av humoristisk innstilte publikummere og deltakere.

De som ønsker å kjempe om NM-titlene, kan peile seg inn på følgende kategorier:

Norgesmester i monolog
Norgesmester i sketsj
Norgesmester i beste musikalsk innslag/revyvise
Norgesmester i beste tekst
Norgesmester i beste scenefremføring
Norgesmester i revy-Årets revynummer.

I år er det heller ikke nødvendig å være medlem av ei revygruppe for å kunne delta. 20 av de beste numrene spiller finaleforestillinger lørdag 13. juli. Finalen kjøres to ganger samme kveld. Vinnere kåres av en fagjury under andre finale.

Under festivalen arrangeres det også kurs og seminarer under festivaldagene. I år er det et ekstratilbud for barna, med barnerevykurs for aldren 10-17 år alle dager. Dette kurset avsluttes med en revyforestilling søndag 14. juli i Latterholascenen.

Arrangøren håper også på ellevill revyunderholdning og rikelig med allsang, dans og tett stemning hver kveld.

Relatert link:

Norsk Revyfestival.no

NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no