AKTUELT / Meldinger
(annonse)

Denne side publisert
22. oktober 2009

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger
Artikler

Arkiv
SØK


Klar for NORÉN

Lars Norén er på nytt aktuell med urpremiere og samtidsdramatikk på Det Norske Teatret. Og Kirsti Stubø er forberedt på krevende hovedrolle i Lys.

- Lars Norén har vært med på å forme hvordan jeg ser på teater, og hvordan jeg gjør teater, forteller Stubø til Det Norske Teatrets nettsted. - Jeg fikk jobbe med en dramatiker og regissør som både lyttet til oss skuespillere og som kom med klare meldinger om hvordan vi skulle gå inn i rollene. "Inte spela, inte spela", sa Norén. Hele tiden.

Settingen for stykket er krevende nok: En familie opplever at moren tok sitt eget liv. De gjenlevende må forholde seg til tanker om skyld, og svik. Kjente de egentlig moren? Kjente hun dem? Stubø spiller datteren i stykket.

Svart hull
- Det er ikke akkurat et lystig perspekitv, sier Stubø til Det Norske Teatrets nettsted. - Jeg skjønner godt at han endte opp med å ville kalle dette stykket Lys, prøve å innbille oss at det finnes litt lys.


Relatert link:
Eg trur ikkje på at det fins berre eit svar på eit menneskeliv Det Norske Teatret. Oktober 2009


Teaternett formidlar nytt frå norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noko der du er - send oss eit tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no