AKTUELT / Meldinger
(annonse)

Denne side publisert
25. april 2010

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger
Artikler

Arkiv
SØK


Huset på HODET

Danserne i Carte Blanche i Bergen er også i år klar for et eksperiment utenom det vanlige. Try In House II skal gi kreativitet og utprøving innenfor "hjemmets trygge rammer".

Våren 2009 hadde danserne stor suksess og trakk to fulle hus da de fikk mulighet til å vise frem kreativiteten sin, uten noen form for bånd og veiledning, melder Carte Blanche sin nettside. Det ble etter dansekompaniets mening så vellykket at de satser på å gjenta suksessen i år og utvider med en ekstra dag.

Det hele foregår i Studeio Bergen, 28, 29 og 30. april. Ifølge Carte Blanche er Try In House II en plattform for kompaniets dansere hvor de får mulighet til å utforske sine egne, kreative ideer. Ideene trenger ikke være begrenset til koreografi eller dans, og i fjor utviklet prosjektene seg i flere forskjellige kunstneriske retninger med både briljans og kreativitet. Nå vil de skyve grensene enda lenger.

Prosjektet skjer i samarbeid med studenter fra Kunsthøgskolen i Bergen - KhiB.

Relatert link:
Carte Blanche


Teaternett formidlar nytt frå norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noko der du er - send oss eit tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no