AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
16. april 2004

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding fra Teatret Vårt:

Teatret Vårt ansetter skuespillerlærer for ungdom

Teatret Vårt og Molde Kulturskole deler fra høsten av en skuespiller i to i forbindelse med oppstarten av et ferdighetsbasert teaterfagtilbud ved kulturskolen. Skuespilleren skal undervise 13-19 åringer i teater som en del av det landsdekkende DUS-prosjektet (se www.dus.as) i halv tid og inngå i teatrets skuespillerstab i resten. Prosessen for å finne den skuespilleren som egner seg best til å både å utøve og videreformidle sitt eget fag er i gang, og teatret håper å ha vedkommende på plass så snart som mulig etter 1.mai.

Denne måten å bruke en skuespillers kompetanse på er i tråd med det økende behovet for fagpersoner innenfor teater i kulturskolene, samtidig med at antallet frilanserskuespillere vokser. Teatret Vårt ønsker med dette 1-års engasjementet å styrke utviklingen av sin formidlingsavdeling, som ble opprettet i tilknytning til Den kulturelle skolesekken for ett år siden. Samarbeidet med Kulturskolen gjør det mulig å finansiere en halv skuespillerstilling.


 

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no