AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
24. mai 2004

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding fra Den Nationale Scene:

HOLBERGPREMIERE PÅ DNS UTSETTES

Den planlagte Festspillpremieren 'Don Ranudo eller Hovmod står for fall' av Ludvig Holberg på Den Nationale Scene Småscenen utsettes. Stykket skulle hatt premiere 26. mai, men to uker før premieren ble hovedrolleinnehaveren sykmeldt og premieren bestemt utsatt.

Det har vært jobbet for å finne andre løsninger for fortsatt å kunne holde premiere under Festspillene i året hvor Holbergs dødsdag markeres, men teatret ser seg nå nødt til å legge premieren ny dato, til 3. september.
Det blir også en endring i rolelisten til stykket og Bjørn Willberg Andersen tar over for Bjørn Sothberg i tittelrollen som Don Ranudo. På grunn av et lenger produksjonsstrekk enn planlagt vil Morten Borgersen overta som instruktør og sluttføre arbeidet Kim Bjarke har påbegynt. Prøvene for høstens premiere er i gang og publikum som hadde reservert billetter i spilleperioden denne våren er kontaktet og orientert om endringene.

'Don Ranudo eller Hovmod står for fall' vil altså markere sesongåpningen på Den Nationale Scene høsten 2004 sammen med stykkene 'Vildanden' av Henrik Ibsen på Store Scene og 'Familiefortellinger' av Biljana Srbljanovic på Lille Scene.


Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no