AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
31. mai 2005

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding fra Teater Ibsen

Teater Ibsen, Vestfold Festspillene og Fylkesmannen i Vestfold ved Landbruksavdelingen inviterer til pressekonferanse i forbindelse med sommerens store oppsetning av Hamlet

Kongen og Dronningen har den store glede å invitere pressen til å prøvesmake menyen til Hamlet, servert i Hodeskallen Restaurant på gamle Husøy Verft, med de beste matprodukter Vestfold kan by på. Noen bøter med forstanden, to be or not to be.. Andre bøter med livet, men ikke etter dette måltidet!

Siden Kongen og Dronningen vil servere de beste matprodukter fra regionen ber vi om S.U. til Hoffet ved magnus@teateribsen.no tlf 93037491 innen 1. juni kl 1200. Til stede i Restaurant Hodeskallen vil dere foruten Kongen og Dronningen møte Teater Ibsen, Vestfold Festspillene, Fylkesmannen i Vestfold ved Landbruksavdelingen og representanter for matprodusentene.

Det er ikke uten grunn Hamlet er verdens mest spilte stykke. Shakespeares Hamlet er en medrivende beretning som har alt; Giftmord og galskap, dueller og dekadanse. Gjenferd og gjøglere, kjærlighet og kanoner, hodeskaller og skallebank. Hamlet er et pulserende erotisk drama på liv og død. En eldgammel historie av i dag. The rest is silence..

Teater Ibsen ønsker å bygge videre på de erfaringer teatret gjorde med den store Peer Gynt-oppsetningen, både i Grenland og i Kina. Begge steder samarbeidet profesjonelle og amatører tett, noe som førte til et storslått resultat. Med omkring 100 aktører skaper teatret nå en rå, usminket og utradisjonell versjon av verdensdramatikkens blodigste, vakreste og mest opprivende fortelling. "skjer det ikke nå, skjer det likevel siden. Å være forberedt er alt" Teater Ibsen, Vestfold Festspillene og Fylkesmannen i Vestfold ved Landbruksavdelingen inviterer til pressekonferanse i forbindelse med sommerens store oppsetning av Hamlet.

Sted og tid: torsdag 2. juni kl 1300, gamle Husøy verft, Tønsberg.


Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no