AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
2. januar 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
fra Trøndelag Teater


TAUBE så det suste
 
2007 var et meget godt publikumsår for Trøndelag Teater med 111 128 publikummere.Fjoråret bød på 11 egenproduserte forestillinger, ekstraforestillinger på "Berlinerpoplene"  og 14 gjestespill.

Publikumsvinneren i fjor var forestillingen "Taube" av Bentein Baardson og Bodil Kvamme med 18 172 besøkende og 97% besøk. Ekstraforestillinger på Berlinerpoplene" av Anne B. Ragde hadde et besøk på  16 728 publikummere og "Et juleeventyr" av Charles Dickens med 16 230 små og store besøkende. Begge forestillingene gikk for fulle hus og med 100% belegg.


111 128 besøkende ga et gjennomsnittbesøk på hele 78% - Ekstra gledelig da Trøndelag Teater satset stort i fjor på ny norsk dramatikk og hvor kun to produksjoner ikke var norsk og nyskrevne forestillinger.


Det har også vært høy aktivitet på teatret i forbindelse med ikke-forestillingsrelatert aktivitet. Omvisninger og kundearrangement var meget populært, både for skoletrinn, barnehager og næringsliv. Stadig flere ønsket å kombinere teaterbesøket med det lille ekstra, det kan være seg fra et møte med noen fra det kunstneriske personalet før forestilling eller en spesialomvisning på teatrets systue.

Med vennlig hilsen
Sissel Grønlie
informasjonsmedarbeider
Tlf      73805131
Mobil 41473757
www.trondelag-teater.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testlink