AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
21. april 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
fra Nationaltheatret


Pressevisning av VOLPONE tirsdag 22. april kl.1130 på Torshovteatret

Volpone - en komedie uten kjærlighet

Volpone har funnet snarveien til rikdom; han innbiller alle han møter at han er styrtrik, ensom og dødssyk. En uslåelig kombinasjon! Da tar det ikke lang tid før de virkelig rike strømmer til med bestikkelser av ymse slag for å bli Volpones beste venn og sikre seg en plass i testamentet.

Bare Volpones tjener Mosca vet at herren hans er frisk som en fisk. Men hvor lenge klarer de å holde på hemmeligheten? Vårsesongen på Torshovteatret avsluttes med en komedie fra 1605 som kanskje er mer aktuell enn noensinne, for folks begjær etter å vanke med de rike er vel ikke mindre i dag enn for 400 år siden?

Volpone ble skrevet av Ben Jonson (1572-1637) – en mann som blant annet var soldat, skuespiller og morder før han slo gjennom som dramatiker, og som i ettertid har blitt stående noe i skyggen av sin kollega og svirebror William Shakespeare. Men tidløs tematikk og klassiske komediekarakterer er Volpone samtidig et skuespill som utfordrer publikums oppfatning av rett og galt.

Regi: Runar Hodne. Med: Henrik Rafaelsen, Ole Johan Skjelbred, Gisken Armand, Finn Schau, Jan Sælid, Marte Engebrigtsen og Christian Greger Strøm.

Vi inviterer til pressevisning av VOLPONE tirsdag 22. april kl.1130 på Torshovteatret. Det vil bli vist utdrag fra oppsetningen med mulighet for fotografering og opptak til tv og radio. Etterpå vil skuespillerne og regissør være tilgjengelig for intervjuer.

Velkommen!

Premiere på Torshovteatret 26. april 2008.
 
For påmelding/intervjuavtale, vennligst kontakt Jannik Wiberg; 412 75 699
eller
jannik.wiberg@nationaltheatret.no

 

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no