AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
5. mai 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
Den Nationale Scene

All The World's A Stage

Det nærmer seg ny premiere på Den Nationale Scene og, i samarbeid med Kabul Teater, har vi gleden av å invitere til forestillingen ALL THE WORLD´S A STAGE, på Småscenen mandag 5. mai kl. 13.

ALL THE WORLD´S A STAGE er en forestilling om Shakespeare med utdrag fra flere av hans mest kjente stykker, som Romeo og Julie, Hamlet og En midtsommernattsdrøm. Den vil glede ungdom i alle aldre. Forestillingen spilles på engelsk.

Regissør: Victoria Bakke
Med: Areeb Karimi og Haris Parwana fra Kabul Teater.

Foreløpig er det kun to forestillinger som vises av denne produksjonen ( kl. 11 og 13 mandag 5. mai), men det er mulig at forestillingen vises på dagtid flere dager i uke 19, hvis responsen blant publikum er stor.

Det er fri entré til forestillingen, men publikum må hente billett i billettluken på DNS.

Pressebilder vil legges ut på www.dns.no mandag 5. mai.

Med vennlig hilsen
Ole Klemsdal
Informasjonssjef
Den Nationale Scene
T. +47 55 54 97 19
M. +47 911 01 791
www.dns.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no