AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
22. august 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
fra Trøndelag Teater

Kulde
 
Pressen inviteres til grilling og et utdrag fra forestillingen "Kulde" av Lars Norén mandag 25. august kl. 11.00 på egnet sted på Ladestien i Trondheim.
Oppmøte på teatret kl. 11.00 for felles transport tur/retur.
 
Forestillingen "Kulde" er ei rå og brutal fortelling om fire ungdommer i tenårene, om rastløshet, menneskeforakt og likegyldighet. Keith (Torgeir Reiten) er den farligste – intelligent, kunnskapsrik og veltalende - med de smarte formuleringene. Anders (Ole Martin Aune Nilsen) og Ismael (Mads Bones) jatter med. Helt til Kalle (Hermann Sabado), en skolekamerat, kommer forbi. Nå får de ”publikum”, en tilhører å provosere og trakassere. Han er ikke bare en klassefiende med dyr mobil og merkeklær: Han er ikke av norsk opprinnelse. Riktignok adoptert fra Korea som 2-åring, men like fullt en jævla uvelkommen innvandrer i deres øyne. Kanskje Kalle skulle ha sagt nei takk til den første ølboksen han ble tilbudt...
 
Oversatt av: Martine Løkholm
Regi: Marit Moum Aune
Lys og visuell design: Eivind Myren
 
Premiere på Gamle Scene 3. september kl. 18.30.
Fint å vite om du/dere kommer og om dere trenger transport.

Velkommen!

Hvis værgudene ikke ønsker at visningen skal foregå utendørs, gjennomfører vi grilling i Smia på teatret og visningen flyttes til Gamle Scene.

Med vennlig hilsen
Sissel Grønlie 
informasjonsmedarbeider
Tlf      73805131
Mobil  41473757
www.trondelagteater.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no