AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
8. september 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
fra Oslo Kafé Teater


Kriminalteater: SLANGENATT

Bodybuilder og trekkspiller. Tungrockriff og ballerina. Oslo KaféTeater inviterer nye musikere og artister til hver forestilling av kriminalteateret, Slangenatt. En interaktiv forestilling der publikum styrer lys og går inn i rollebesetningen.

Onsdag 10. september kl 20.00 settes startskuddet for en større teaterhappening på Underwater Pub i Oslo. Hver onsdag vil det filmnoir-inspirerte kriminalteateret Slangenatt bli spilt, med Oslo KaféTeaters tre faste skuespillere, og med publikum som aktive medspillere, og hele kafélokalet som spillerom.

I tillegg vil det til hver forestilling bli invitert nye musikere og artister (dvs alt fra dansere til tryllekunstnere, fribrytere og kokker). Og inspirert av hvem som opptrer, vil hver forestilling bli dratt i en egen stilmessig retning, om det er en halloween, skrekkversjon, en lyrisk og drømmende vaiant, eller et rått og enkelt på gølvet-stykke.

Det er også et stort rom for improvisasjon under forestillingen. Noe av bakgrunnsideen er fra musikkjammer hvor man improviserer rundt kjente temaer. Her taes det et stykke videre ved å la musikere og artister fra vidt forskjellige leirer møtes og jamme sammen på tvers av stilretninger.

Oslo KaféTeater er i full gang med prøver i Underwater Pubs stemningsfulle lokaler. Hver dag med nye musikere og artister. Ta kontakt for å få vite mer om Slangenatt.

Prosjektet er støttet av Norsk Kulturråd og Fond for Lyd og Bilde.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no