AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
31. oktober 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
Trøndelag Teater


Pressen ønskes velkommen til julestemning på Hovedscenen tirsdag 4. november kl. 11.30.

Familiemusikalen "Jul i Prøysenland" basert på Alf Prøysens julefortellinger og viser - av Hilde Olausson, er en varm og barnlig forestilling som passer for alle som tror på julenissen. I år vil teatret gjerne presentere et stykke som er tilpasset de aller yngste, helt ned til 4 år.

Juleskikkene var annerledes da Prøysen var liten. Familien var fattig, og de måtte spare utover høsten for å ha det litt romsligere med penger til julaften. For feires, det skulle det. Barna var ikke vant til å få alt det de ønsket seg. Men forventningen var stor da gavene ble pakket opp. De gledet seg over lite, og var lykkelige og takknemlige for det de hadde fått. De ble ikke akkurat bortskjemte, disse ungene på husmannsplassen. Og det er dit vi skal for å feire jul sammen med familien Klara og Anders og deres fire barn. Alf, Ester og Hans går på skolen. Og lille Jo er bare fire år, men ter seg som litt av en kar. Og han er ikke redd for noe...

Medvirkende: Mads Bones (Jo), Olve Løseth (Alf), Torgeir Reiten (Hans), Silje Lundblad (Ester), Hilde Olausson (Mor Klara), Kristofer Hivju (Far Anders), Gunnhild Sundli (Musa), Helle Ottesen (Minda/Heksa)og Arne O. Reitan (Julenissen).

Regi og koreografi: Erlend Samnøen
Scenografi: Dagny Drage Kleiva
Lysdesign: Eivind Myren
Musikkarrangementer: Ivar Gafseth
Koreografen Erlend Samnøen debuterer med dette stykket som regissør.

Urpremiere på Hovedscenen 8. november kl. 18.00

Med vennlig hilsen
Sissel Grønlie 
informasjonsmedarbeider
Tlf      73805131
Mobil  41473757
www.trondelag-teater.no
 

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no