AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
3. november 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
Carte Blanche


Carte Blanche på Norgesturne

I rammen av et mytisk naturlandskap visualiseres den koreografiske skapelsesprosessen, en reise som utvikler seg fra en dansebevegelse til en medrivende suggesjon av visuell magi og faunisk fabel.

Örjan Andersson er tilbake med sitt fjerde verk for Carte Blanche og UMA
viderefører koreografens hyllest til den rene dansen, samtidig som han tar i bruk teatrale attributter i forestillingen. Andersson har samarbeidet med den kritikerroste scenografen og lysdesigneren Jens Sethzman i en årrekke, og duoen har nå skapt en sterk sanselig forestilling som taler til hjertet. UMA er en rørende opplevelse av fysisk intensitet, sterke musikalske kontraster og slående visualitet.

Med forestillingen UMA er Carte Blanche klar for høstens omfattende norgesturné, med urpremiere i Den Norske Opera & Ballett, Scene 2 tirsdag 28.oktober.

Forestillingen vil deretter besøke:

Haugesund (3.11), Sandnes (4./5.11), Kristiansand (7.11), Arendal (8.11), Tønsberg (11.11), Skien (12.11), Trondheim (17.11), Tromsø (19./20.11) og Bergen (26.11 - 6.12). 

For nærmere informasjon om spillested og billettbestilling, se vår nettside.
 
Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no