AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
3. november 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
Teaterhuset Avantgarden


Pressemelding: Ståle Gerhardsen fra UREDD og Aasmund Hegglid fra Tibe T, maler musikk av improorkesteret Notlob på Symposium på Teaterhuset Avant Garden mandag 3. november kl. 19.00

Mandag 3. november er det klart for høstens tredje symposium på Teaterhuset Avant Garden, og denne gangen er det duket for et sceneprosjekt av eksperimentell karakter.

Scenen er delt i to av en stor, hvit treplate. Bak treplaten sitter fire profesjonelle musikere fra improorkesteret NOTLOB, en med gitar, en med kontrabass, en trommeslager og en på tangenter. Foran treplaten står designerne Ståle Gerhardsen fra UREDD og Aasmund Hegglid fra Tibe T. I 30 minutter skal musikerne improvisere fritt, mens designerne skal fylle det tomme lerretet med musikken de hører. Etter 30 minutter skal både det musikalske og det visuelle verket avsluttes, og musikere og designere møter hverandre for åpen scene for første gang.

Eventet skal filmes og det skal gjøres opptak av musikken. Maleriet skal etter planen stilles ut i Teaterhuset Avant Gardens vindu mot Olav Tryggvasons gt etter forestillingen. Planen er at det skal auksjoneres bort til høystbydende. Det skal også lages en cd av opptaket, og maleriet skal pryde coveret. Cd’en vil trykkes opp i et begrenset antall og selges i billettluka ved Teaterhuset Avant Garden sammen med dvd av eksperimentet.

Pengene fra salg av maleri, cd og dvd skal gå til å redde Olavsfestdagene.

For mer informasjon eller pressebilder kontakt Ingrid Weme Nilsen på tlf 92 63 33 49 eller e-post ingrid@avantgarden.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no