AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
20. april 2009

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØK

Uredigert pressemelding
Fra Dansens Hus

24. april kl. 20:00, 25. april kl. 20:00 og 26. april kl. 20:00

"PILE IT ON" Andersson Dance

Örjan Andersson er for annen gang invitert til Dansens Hus, denne gang i en co-produksjon, og vi er stolte av å presentere verdenspremieren på vår Hovedscene.
Andersson er uten tvil en av Sveriges ledende koreografer med en sterk visualitet og et språk som krever mye av danserne - og derved gir desto mer tilbake til publikum.

«Vad är en människans historia? Vilka minnen bär vi som individer med oss? Vad är sanning, vad är lögn, vad är äkta, vad är falskt? Hur vi samlar våra minnen på hög, förmedlar dem, förändrar dem, förvanskar dem?»

Örjan Andersson har arbeidet som koreograf i over 20 år och delt sin tid mellom å arbeide med sitt eget kompani Andersson Dance och kompanier over hele Europa.
Anderssons koreografi utforskar tid, rom og energi på stadig forskjellige måter og gir alltid publikum en uventet ny opplevelse av hva dans kan være. Innfall, humor og varme blandes med svimlende dans i høy fart og med en bevegelsens kunst som berører og som utfordrer fantasien.
Sammen med Ørjan Anderssons ord, meninger og bevegelser har danserne Asher Lev og Yoshifumo Inao skapt et semi-biografisk verk "Pile it on".

For english: http://dansenshus.com/currentEvents.php?id=&language=en

Koreograf: Örjan Andersson
Dansere: Yoshifumi Inao, Asher Lev
Lys design: Tobias Hallgren
Kostymer: Nina Sandström Hallberg
Konstner: Mateusz Herczka
Produsenter: Magnus Nordberg og Åsa Edgren
Foto: Andersson Dance

Mer info og billetter: http://dansenshus.com/currentEvents.php?id=&language=no

Hjemmeside: http://www.anderssondance.com/

også: www.deepblue.be, www.avantgarden.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no