AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
11. mai 2009

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØK

Uredigert pressemelding
Fra Black Box

Fantastic Four: Bestialitetens Historie del 1,2,3 og 4

Del 4: Premiere Torsdag 14. mai kl 19.00. (Store scene)
Tilbud til abonenter av vårt nyhetsbrev: Bill kr 140,- (ordinær pris 210,-) Tilbudet gjelder 14.05 og kan bestilles på blackbox@blackbox.no
Spilles også 15, 16, 20 og 23 mai (Store scene)

Del 1 og 2: Tirsdag 19 mai kl 19.00 og 21.00 (Lille og store scene)
Del 3 og 4: Onsdag 20 mai kl 19.00 og 21.00 (Lille og store scene)
Del 1, 2, 3 og 4: Lørdag 23 mai kl 15, 17, 20.30 og 22 (Lille og store scene)

Bestialitetens Historie Del 1, 2 og 3 er blitt spilt på henholdsvis Black Box Teater, Det Åpne Teater og Torshovteatret. Nå vises endelig del 4, samt en gjenopptakelse av de tre første.

Gjennom seriens tre foregående deler de siste årene har Fantastic Four tatt for seg menneskenes bestialitet og ondskap gjennom formynderi, religion og kolonialisme i et forsøk på å ta et oppgjør med sin arvesynd som europeiske menn. I del 4 går de til problemets kjerne - selve voldsutøvelsen, spesielt den satt i system og legalisert gjennom fenomenet krig. Ved å sette seg inn soldatens situasjon skal det fundamentale spørsmålet om menn(eskenes) iboende ondskap drøftes, koste hva det koste vil.

«...stort tekstlig, dramaturgisk, konseptuelt og teatralt talent, og den tredje forestillingen bekrefter tidligere antagelser om at de fantastiske fire virkelig er blant landets mest spennende teaterkunstnere.»
(Norsk Shakespeare- og teatertidskrift om del 3)

Fantastic Four er en undergruppe av AKT 5, som er en sammenslutning av ni skuespillere som i 2006 var ferdig utdannet ved Akademi for scenekunst i Fredrikstad.


Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no