AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
11. juni 2009

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØK

Uredigert pressemelding
Fra Carte Blanche

 

INVITASJON TIL Åpen prøve på "LOVE" og "KILLER PIG" av Sharon Eyal

Carte Blanche avslutter sesongen med en mini-turne til Tyskland, og i den forbindelse ønsker vi å avholde en åpen prøve for spesielt inviterte. 

Prøven finner sted lørdag 13. juni kl 12:00 i Studio Bergen, Nøstegaten 119. Varighet ca 1,5 time inkl. pause.

Vennligst meld deg på pr. e-post til kristin@ncb.no innen fredag 12. juni kl 12:00. På grunn av begrenset plass gjelder førstemann til møllen prinsippet!

I "LOVE" er utgangspunktet rent danserisk og ikke fortellende. Eyal skaper energisk, fysisk dans med en slik intuisjon og sensitivitet at det treffer ens dypeste følelsesregister.

"Killer Pig" er intens og fysisk utfordrende. Den er mekanisk men vakker, leker med sensualiteten og viser dansernes fysikk gjennom renhet og minimalisme. Stykket leker også med kontraster – mellom det vakre, det groteske, det dyriske og det rene og ikke minst gjennom dansernes androgyniserte fremferd.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no