AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
15. juni 2009

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØK

Uredigert pressemelding
Fra Turnékompaniet

 

Invitasjon til Nordisk Scenekampforbund: International summerworkshop

 Turnékompaniet (”The Kippersunds”) har den ære å være arrangør for Nordisk Scenekampforbund´s ”annual summerworkshop”. Vi ønsker hermed gamle og nye scenekjempere hjertelig velkommen!

Hva dette dreier seg om står beskrevet på engelsk i de vedlagte brosjyrer, så her skal bare nevnes det vesentligste:

Scenekamp er koreografert kamp for scene og film; kårder, sverd og bare never! Nordisk scenekampforbund (Nordic stagefight society NSFS) organiserer de skandinaviske lærere og utøvere av denne nisje-aktiviteten, og den årlige sommerworkshopen er hovedmøteplassen for alle som er interessert. Her gives det grunntrening, det tas tester for viderekommende og erfaringer fra inn og utland utveksles!

Helt ufarlig, men spennende utfordrende og morsomt! Og i år har turen kommet til Norge som vertsland… Ha! SCHMOCK!!!! 

Mer om NSFS og scenekamp på www.nordicstagefight.com

Logi og Logistikk
Årets kurs holdes i Hamar by sitt gamle rådhus der Turnékompaniet til daglig drifter sitt teater. Her skal vi både bo og trene. Huset ligger et steinkast unna Hamar stasjon som har direkte togforbindelse til Oslo lufthavn Gardermoen og Oslo sentralbanestasjon.

Innkvartering: Inngår i kursprisen. Dere vil bli innlosjert i husets 3.etg hvor der er mange rom og velge i- store og små. Madrasser finnes på stedet, men ta med dere sovepose el. Dusjer og toaletter finnes i nærheten av sovesalene.

Mat: I kursprisen inngår enkel morgenmat/frokost og enkel (men mye)”suppe-lunsj”. Vi vil gjerne vite om noen har matallergier vi bør ta hensyn til. Opplys oss i så fall om dette i påmeldings-mailen.

OBS: Du kan IKKE få redusert kursprisen om du ikke ønsker å benytte deg av overnattings- eller frokost/lunsjtilbudet. Det er nemlig en del av den samlede dugnad og naturaliastøtten fra Hamar kommune.

For dem som ikke ønsker å bo på teateret kan vi anbefale Vikingskipet Motell og vandrehjem som ligger et kvarters gange unna. Eventuelt de dyrere, men mer nærliggende(samme kvartal!) hoteller Astoria og Victoria

 Mailadresse: anders@kippersund.no telefon 41514838
Kursavgift: Norske kroner 6000,- 10 % rabatt ved medlemskap i en av de tilsluttede organisasjoner
Avgiften skal være innbetalt innen en uke før kurs-start om ikke annet
er avtalt…

Kontoopplysninger:
Adresse: Anders Kippersund, Stensli, 2337 Tangen, NORGE
Konto 1822 06 75544

Du er hjertelig velkommen til en prat, og send gjerne mailen videre til de som er interessert! 

Mvh
Anders Kippersund. 

Anders Kippersund
Turnékompaniet
Stensli
2337 Tangen
org nr 971484004
tlf 41514838


Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no