AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
18. oktober 2009

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Den Nationale Scene

Samtaler med mamma

Norgespremiere på DNS

Det nærmer seg ny premiere på DNS og vi har gleden av å invitere til forestillingen: ”Samtaler med Mamma” av Santiago Carlos Oves, teaterversjon ved Jordi Galceran i regi av Vibeke Bjelke.

Å bli gammel er en fordel som kommer litt vel sent. Skal man ha noen glede av den, må man ikke holde den for seg selv, men finne noen å dele den med. Jamie forteller sin gamle mor at hun må flytte fra leiligheten han og konen har besørget for henne. Finanskrisen har gjort at de trenger å frigjøre penger for å opprettholde sin livsstil og betjene sine utgifter – særlig etter at Jamie mistet jobben. Han foreslår at moren flytter hjem til dem, og blir høyst overrasket over svaret hun gir ham. Snart går det opp for Jamie at Mamma, tross sin høye alder, har sitt eget liv, som ikke er forenlig med å flytte inn på et værelse hos sin sønn og svigerdatter.

“Samtaler med Mamma” er et tett og sjarmerende komediedrama. Nesten uansett alder og livssituasjon, vil vi alle kunne speile oss i elementer fra fortellingen om Jaime og hans mor. Vibeke Bjelke og Steffen Aarfing (“Festen” og ”Tiden er vårt hjem”) er igjen tilbake og er klare for å skape nye og uforglemmelige teateropplevelser sammen med våre skuespillere, denne gangen med Kirsten Hofseth og Gard Skagestad – som gleder seg til å ta fatt på arbeidet med disse fantastiske rollene.

Samtaler med Mamma
av Santiago Carlos Oves Teaterversjon ved Jordi Galceran
Regissør: Vibeke Bjelke
Scenograf: Steffen Aarfing
Med: Kirsten Hofseth og Gard Skagestad Norgespremiere på Lille Scene 24. oktober

På www.dns.no/presse vil forestillingsfoto være tilgjengelig noen dager før premieren.

Reservasjon av inntil to billetter må gjøres innnen onsdag 21. oktober kl. 12, til billettkontoret ved Den Nationale Scene,
tlf.: 55 60 70 80 eller på epost til undertegnede.

VELKOMMEN!
Med vennlig hilsen
Ole Klemsdal
Informasjonssjef Den Nationale Scene
T. +47 55 54 97 19 M. +47 911 01 791
www.dns.no


Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no