AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
14. september 2010

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Black Box Teater

Dans på Black Box Teater
- To spennende danseforestillinger inntar Black Box Teater i slutten av september

Eva-Cecilie Richardsen «Atlas»

Store scene. Torsdag 23 - søndag 26 september kl. 19.00. NB! Matine lørdag 25. september kl. 15.00
Eva-Cecilie Richardsen har etablert seg som en av de toneangivende koreografene her til lands. Hun har produsert om lag 30 større danse-verk siden 1997, flere av dem i spann med videokunstner HC Gilje og deres kompani Kreutzerkompani (2000-2007). Richardsen har også hatt en rekke bestillingsverk for Carte Blanche (og Festspillene i Bergen), sist våren 2009, i tillegg til å ha vært involvert som koreograf i flere produksjoner for institusjonsteater. I de siste årene har hun utviklet scenografi, rom og kostymer som en del av en helhetlig koreografisk tanke.

Ellen Johannesen «No Referende Land»

Lille scene. Torsdag 23 - søndag 26 september kl. 20.30.

Med et særpreget ekspressivt bevegelsesspråk og underfundige tekster, har KarmaConsult/Ellen Johannesen gjennom en årrekke trukket publikum inn i sitt skjeve univers. Hennes soloarbeider har vært vist på festivaler i inn- og utland, og hun har høstet gode kritikker her hjemme for forestillingene «Karma Lounge» og «Other side Gone». Mange kjenner også Ellen Johannesen som en fremragende utøver og instruktør av Ashtanga Yoga, noe hennes myke og kraftfulle bevegelser bærer preg av.  

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no