AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
16. november 2010

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Nationaltheatret


 

Pressevisning av Komilab nr.1 – Herr Kolpert 16. november på Torshovteatret

Den nye torshovgruppa innvier komilaboratoriet med norgespremiere på David Gieselmanns Herr Kolpert.
Fra høsten 2010 til våren 2012 skal Mariann Hole, Jan Gunnar Røise og Thorbjørn Harr stå for den kunstneriske ledelsen av Torshovteatret, Nationaltheatrets fjerde scene på Oslos beste østkant. Med Komilab nr.1 – Herr Kolpert ønsker de å skru komediesjangeren i en ny retning og treffe publikum her og nå. Den unge tyske dramatikeren David Gieselmann spilles for første gang i Norge. Gieselmann gir det klassiske dramaet en ny tvist med bloddryppende galskap.
Det unge paret Ralf og Sarah kjeder livet av seg. De inviterer Sarahs kollega Edith og hennes ektemann Bastian til middag, i troen på at de vil være den perfekte underholdning. Vertskapet starter friskt ut med ironisk kommentarer om Ediths påståtte utroskap med en kollega kalt Kolpert. Bastian, en mann av prinsipper og full av temperament biter på kroken. Bastian kjemper for å beholde besinnelsen, mens hans kone ønsker å være med på moroa. Pizza er bestilt. De diskuterer arbeidet. Så starter bankelydene
Vi ønsker velkommen til pressevisning tirsdag 16. november kl. 11.30 på Torshovteatret. Det vil bli vist utdrag fra forestillingen med mulighet for fotografering og opptak til tv og radio. Etterpå vil skuespillere og regissør være tilgjengelige for intervjuer.
Med Jan Gunnar Røise, Thorbjørn Harr, Mariann Hole, Ine Jansen, Espen Reboli Bjerke. Regi: Sofia Jupither.

Komilab nr.1 – Herr Kolpert har premiere lørdag 20. november på Torshovteatret.
Pressekontakt: Jannik F. Wiberg, jannik.wiberg@nationaltheatret.no / 412 75 699
Velkommen!

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no