AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
30. november 2010

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra NISS


 

Velkommen til visning med 2. klasse på Skuespillerutdanningen ved NISS.
Highlights of William Shakespeare
Torsdag 2. des. kl. 13.00
Fredag 3. des. kl. 13.00
Fredag 3. des. kl. 18.30
Lørdag 4. des. kl. 18.30
Søndag 5. des. kl. 18.30
Publikum får se utdrag fra flere av Shakespeares mesterverk.
Aksel-Otto Bull har regissert utdrag fra Hamlet, Macbeth, Romeo og Julie og Richard III. Disse vises på teateret i Stortingsgaten 16, Oslo.
I Gianluca Iumientos regi vises avsnitt fra komediene En midsommernattsdrøm, Som dere vil ha det og Stor ståhei for ingenting. Disse vises på NISS, Christian Krohgs gate 2, Oslo.
Ingen påmelding. Fri entré.
Velkommen!
Skuespillerutdanningen ved NISS har utdannet skuespillere i snart 15 år. I dag er utdanningen toårig med mulighet til et tredje påbyggingsår. Utdanningen er innsøkt som høyskolestudium og er under behandling hos NOKUT. Vi håper å starte høyskoleløpet fra høsten 2011.
NISS - Nordisk Institutt for Scene og Studio utdanner et bredt spekter av kunstnere og fagfolk til kulturlivet. Skolen tilbyr høyskole- og fagskoleutdanninger, diplomstudier, internasjonale bachelorsamarbeid og en mengde kortere kurs. Skolen ble etablert som Norsk Lydskole i 1984, og har i dag over 500 studenter fordelt på ni fulltidsutdanninger innen scene, studio, film/tv og visuelle kunstfag. Med denne sammensetning av studier er skolen unik i sitt slag i Norge, blant annet ved at det gis samarbeidsmuligheter for studenter og ansatte på tvers av fagfelt. Gjennom virkelighetsnære fellesprosjekter forbereder skolen studentene for yrkeslivet og gir dem muligheten til å bygge verdifulle nettverk. Alle utdanningene har offentlig godkjenning og Lånekassefinansiering. NISS er sentralt lokalisert, på Vaterland i Oslo. For mer informasjon, se www.niss.no

Følg NISS på Facebook http://www.facebook.com/pages/Oslo/NISS/139942716038642 Twitter www.twitter.com/NISSutdanning

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no