AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
26. april 2011

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Rogaland Teater


 

StatsTeatret – det nye bandet!
PRESSEKONFERANSE OSLO TORSDAG 28/4 kl 11.30
StatsTeatret har den ære å invitere pressen til en smakebit på sin første av ti produksjoner: 1066 – Slaget ved Stamford bridge.
Stykket har premiere i Teaterhallen på Rogaland Teater 26. mai.

StatsTeatret er en nystiftet teatergruppe bestående av en håndfull velkledde herrer, som liker å se på seg selv som et band heller enn et orkester. Et band gir større groove og samhold. Og forhåpentligvis et mer nåtidig, spenstig teateruttrykk.
StatsTeatret har satt seg fore å dramatisere norsk historie fra 1066 - 2066 gjennom ti forestillinger, for – om mulig – å finne ut hvem vi er, hvorfor vi har blitt sånn og hvor det fører oss hen.
Teatret skal ikke inn i en ”coverband”-tradisjon, men utelukkende basere seg på nytt stoff. Enten produsert av gruppen selv eller andre inviterte.
Statsteatret skal spille der du vil at de skal spille.
Det spesielle med StatsTeatret er at de består av scenekunstnere som kommer fra institusjonsteatrene, og ikke er en frigruppe hvis medlemmer kanskje aller helst ønsker seg til et institusjonsteater.
Faste bandmedlemmer er Yngve Sundvor, Gard B. Eidsvold, Kim Sørensen, Cato Skimten Storengen og Per Kjerstad.

For mer informasjon se www.statsteatret.no

StatsTeatret inviterer til sin øvingsleilighet i Linstowsgt. 4 a. i Oslo kl 11.30.
(Kvartalet nedenfor Kunstnernes hus, ring Yngve på 93260461 om du ikke finner frem.)
Det vil bli enkel servering.
Meld din ankomst på epost: monica.lindanger@rogaland-teater.no eller på telefon: 90169762 innen onsdag 27. april kl. 14.00.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no