AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
6. juni 2011

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Tromsø Internasjonale Teaterfestival


 

På høy tid å legge feriekabalen, det er 50 dager igjen til sommerens unike happening i Tromsø! 14. juli går startskuddet for den internasjonale teaterfestivalen Tromsø Dialog 2011, og i ti dager til ende er teaterentusiaster fra hele verden samlet under midnattsolens ”tak”.

I perioden 14.-24 juli er over 20 nasjoner samlet til teaterfestival i Tromsø – og du kan være med! Tromsø Dialog 2011 er inkluderende teaterfestival, der prisene er lave og taket høyt. Vi lokker med fest, glede og en opplevelse for livet!

DET LOKALE I DET GLOBALE
20 forestillinger fra hele verden blir vist på Hålogaland Teater og Kulturhuset i sommer. Men ingen global festival uten lokal tilknytning! Gratangen Teaterlag viser sin forestilling "Havlandet" for Tromsø og verden 18. og 23. juli. For øvrig kan du oppleve forestillinger fra alt fra Iran og Algerie til Kroatia og Danmark. Forestillinger koster kun kr. 50, festivalpass skarve 300!

KURS
Ved siden av et variert og spennende forestillingsprogram kan vi lokke festivalgjengere med kursgodbiter av høy faglig kvalitet, og Kulta står for to av dem. Du kan:
- lære sirkus og akrobatikk med Kulta, Norges eldste sirkusskole.
- få råstilige kicks og triks på scenekampkurs med Kultas Ine Camilla Bjørnsten.

I tillegg kommer
- en av Norges fremste folkedanspedagoger; Sigurd Johan Heide og holder kurs i folkedans; og
- makeup-artist og inspirerende coach Tove Solbakk underviser i sminke!

Tromsø Dialog 2011 byr dessuten på to Master Classes – kurs som fordyper seg i ett emne. Med Rebekka Brox Liabø og Kristina Junttila kan du over to dager lære å skrive dialoger, et skrive- og stedskunstverksted i ett. Til stemmebrukskurset har vi fått Ole Rasmus Møller fra det anerkjente Komplett Vokalinstitutt i Danmark. Ole Rasmus vil i de to dagene kurset strekker seg over gi en introduksjon til den banebrytende metoden som er utviklet av den danske stemmeforskeren Cathrine Sadolin.


Mer informasjon og påmelding på www.tromsodialog2011.no


KONTAKT TROMSØ DIALOG 2011
Rune Lundby (produsent) mob. 909 98 465

Mer informasjon om kursinnhold:
Kulta: v/Vegard Krane; krane@kulta.no, tlf. 406 17 501
Sminke: www.tovesolbakk.no
Folkedans: http://sigurdjohanheide.wordpress.com
Dialoger: www.rulleramp.no, www.kristinajunttila.com
Stemmebruk: www.completevocaltechnique.com

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no