AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
1. september 2011

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Rogaland Teater


 

Fighterhjerte
2. september har teaterstykket om Team Klemetsen premiere i Kjellerteatret.
Fighterhjerte tar oss med bak avisoverskriftene om Ole Klemetsens boksekarriere, og lar Big John fortelle sin versjon av denne unike historien - en historie om blod, svette og tårer, musikk og tette familiebånd.
Av Bjørn-Erik Hanssen
Etter idé av Roar Kjølv Jenssen og Bjørn-Erik Hanssen
Regi og manusbearbeidelse: Torfinn Nag
På scenen: Roar Kjølv Jenssen

Peer Gynt
Etter å ha skrapt av rosemalinga og prøvd å finne en kjerne i løken, er Peer Gynt klar for premiere 3. september.
Med boblejakker, grilldresser og linedance vil en forvirret og søkende Peer Gynt innta Hovedscenen. Han er som alltid en selvgod skurk, en dikter og en løgnhals. Men hva er drøm og hva er virkelighet? Hva skjer når en lar fantasien ta overhånd? Og ikke minst: Hva vil det si å være seg selv? Vær klar for en urovekkende odyssé inn i mørkets hjerte.
Regi: Kjersti Horn
I rollen som Peer Gynt: Glenn André Kaada

Peer Gynt goes eclectic
Samme dag som Peer Gynt har premiere på Rogaland Teater, skal Edvard Griegs musikk fremføres i helt ny innpakning på Rått og Råde.
Det spesielle musikalske samarbeidet kan oppleves lørdag 3. september mellom klokka 14.00 og 15.00 på Rått og Rådes scene 2. Stavanger Symfoniorkester står for musikken til teaterforestillingen, og på Rått og Råde skal 30 strykere fra SSO presentere den originale musikken til Peer Gynt. Deretter vil de lokale artistene AdLib, Tore Pang, Skadne Krek, Hovering Orville og DJ Iwana og Alfred Benedict komme med sine egne tolkninger av Peer Gynt-musikken.


Rogaland Teater
Teaterveien 1, N-4005 Stavanger
Tlf. 51 91 90 00, Faks 51 91 90 01
Billetter 51 91 90 90.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no