AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
17. november 2011

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Trøndelag Teater


 

Tid: Mandag 21. november kl. 11.00

Sted: Teaterkjelleren, Trøndelag Teater

Med forestillingen En liten irritasjon av Harold Pinter takker Wendelborg for seg og 50 år på de skrå bredder er over. Forestillingen spilles på teatrets mest intime scene, men drar også andre deler av teaterbygningen inn i forestillingen. Stykket er skrevet av den britiske dramatikeren Harold Pinter, som vant nobelprisen i litteratur i 2005. Pinter har skrevet en mengde teaterstykker, og han er sannsynligvis en av de mest innflytelsesrike engelskspråklige dramatikerne i etterkrigstiden.

Vi viser et utdrag fra forestillingen, med muligheter for fotografering og opptak til radio og TV. Regissøren, teatersjefen, det kunstneriske teamet og skuespillerne vil være tilgjengelige for intervjuer.
Påmelding og intervjuavtaler meldes til Sissel Grønlie påtelefon 414 73 757 eller på e-post: sissel@trondelag-teater.no

Om stykket

En liten irritasjon er en elegant ”trusselkomedie” som først og fremst handler om frykt. Den ukjente personen som står utenfor porten til Edward og Flora er totalt underlegen dem på alle måter, likevel ser Edward ham som et monster, en stor og uberegnelig fiende, som truer hans harmoniske tilværelse. Flora på sin side, betrakter den ukjente gjennom et slør av romantisk lengsel, en prins, som har kommet for å redde henne fra det kjedelige samlivet med Edward.

Regi og oversettelse: Ingrid Weme Nilsen

Scenografi: Monica Nestvold

Video: Stein Jørgen Øien

Medvirkende: Helga Wendelborg, Harald Brenna og Torstein Andersen.

Premiere i Teaterkjelleren fredag 25. november.
Med vennlig hilsen
Sissel Grønlie
informasjonsrådgiver
TrøndelagTeater
Telefon73 80 51 31
Mobil41 47 37 57
www.trondelag-teater.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no