AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
13. februar 2012

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Oslo Internasjonale Teater

 

INVITASJON

Oslo Internasjonale Teater presenterer
White Rabbit, Red Rabbit
av Nassim Soleimanpour
A play about death, freedom and bunnies
Seks kvelder, seks scener, seks utøvere

Hvem trekker i trådene i ditt liv? Hvem later du som du er? Selv om han er milevis unna i Iran kontrollerer dramatiker Nassim Soleimanpour alt som skjer i teaterrommet. Et hemmelig brev til verden, et sett med instrukser og en skuespiller som ikke kjenner teksten - dette er elementene i en forestilling som utfordrer vårt syn på valgfrihet, og hvor også publikum blir brikker i et spill.

Forestill deg at du er 29 og ikke kan forlate landet du bor i. Gjennom White Rabbit, Red Rabbit har den unge dramatikeren Nassim Soleimanpour funnet en måte å allikevel kommunisere med verden på, som samtidig vekker internasjonal oppsikt. Det prisvinnende stykket ble hyllet av kritikere og publikum da det hadde premiere under Edinburgh-festivalen i fjor sommer. Nå kommer stykket til Norge for første gang.

Oslo Internasjonale Teater presenterer White Rabbit, Red Rabbit i et unikt samarbeid med seks forskjellige scener i Oslo. Forestillingen spilles over seks kvelder i mars, med en ny skuespiller hver kveld. Spilles på engelsk.

Spilleplan:

Premiere: 2. mars kl. 19:00: Cafeteatret & Nordic Black Theatre - Kate Pendry

5. mars kl. 19.00: Litteraturhuset - Mohammad Mirzazadeh
6. mars kl. 19.00: Black Box - Iram Haq
7. mars kl. 14.00 (matiné): Det Norske Teatret - Sarah Ramin Osmundsen
8. mars kl. 19.00: Torshovteatret - Mariann Hole
10. mars kl. 19.00: Det Andre Teatret - Mats Eldøen

Mer informasjon og billetter på www.oslointernasjonaleteater.com . Billetter til de fleste spillestedene er i salg, resten vil være i salg i løpet av få dager.

Billetter til presse og anmeldere: oslointernasjonaleteater@gmail.com

VELKOMMEN!

For pressebilder i høyoppløselig format, kontakt oslointernasjonaleteater@gmail.com. Alle pressebilder skal krediteres med Foto: Tanja Steen

Presenteres av OIT i samarbeid med Cafeteatret & Nordic Black Theatre, Black Box Teater, Det Norske Teatret, Torshovteatret & Nationaltheatret og Det Andre Teatret, samt Volcano, Necessary Angel og Wolfgang Hoffmann. Støttet av Norsk Kulturråd, Fritt Ord og Bydel Sagene. OIT er drevet av Imploding Fictions. Foto: Tanja Steen. Grafisk design: Anders Pedersen

Oslo Internasjonale Teater
http://oslointernasjonaleteater.com
oslointernasjonaleteater@gmail.com
+47 986 37 123.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no