AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
17. mai 2012

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
fra Den Norske Opera og Ballett

 

Billettsalget åpner i Operaen

Lørdag 19. mai klokken 10.00 åpner billettsalget for rekordsesongen 2012/2013 i Den Norske Opera & Ballett.

Publikum kan sikre seg billetter til 394 forestillinger og konserter, blant dem over 300 opera- og ballettforestillinger. Det er det høyeste antallet i Den Norske Opera & Balletts historie.

Publikum har tre valgmuligheter for billettkjøp. Enten via nettsalg på www.operaen.no, gjennom telefon på 21 42 21 21 eller ved personlig oppmøte i billettluka i Operaens foajé. Husk å sikre deg brukernavn før lørdag. Vi gjør også oppmerksom på at gavekort ikke kan benyttes ved nettkjøp, kun per telefon eller i vår billettluke.

I Foajeen blir det både sang og dans i løpet av helgen. Lørdag synger Nasjonaloperaens tenor Brenden Gunnell kl. 11.00 og 13.00, og kl. 12.00 stiller Ballettskolen med utdrag fra både klassiske og moderne danseverk. Søndag synger Barnekoret utdrag fra den kommende urpremieren Lillebror og Knerten kl. 13.00 og 14.00, og det blir minikonsert med Josephine Hsieh på balkongen kl. 12.00.

Hele åtte nyskrevne verk står på programmet i sesongen 2012/2013, deriblant Knut Vaages oljeepos Khairos – en on & offshore-opera og flere nye danseverk. I tillegg kommer publikumsfavoritter som Madama Butterfly, Flaggermusen, Tornerose og Barberen i Sevilla. Og Stefan Herheim kommer tilbake, denne gangen med sin genierklærte og omdiskuterte produksjon av Richard Strauss’ Salome. Operaorkesteret bidrar i de fleste produksjonene, men spiller også flere egne konserter på Hovedscenen, med profilerte gjester og musikk av blant andre Wagner, Prokofjev, Elgar og Mahler. Smakebiter fra det nye programmet kan oppleves under gratis festkonsert på Operataket 26. august.

Vi gjør oppmerksom på at det kan være lang ventetid den første tiden etter at billettsalget er åpnet.

Mens vi venter på salgstart gir vi nyhetsbrevmottakere muligheten til å kjøpe billetter til gjestespillet FAR med Wayne McGregor | Random Dance. Tilbudet gir deg 50% avslag på billettprisen, gjelder til og med 18. mai.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no